klantenservice|mijn account|download
Fotoboeken

Hardcover fotoboeken

Flipbooks

Softcover magazines

Venstercovers

Verzamelalbums

Luxe fotoalbum

Kalenders

Bureaukalender

Jaarkalender

Verjaardagskalender

Posterkalender

Canvasdoeken

Kaarten

Ansichtkaarten

Wenskaarten

Speelkaarten

Visitekaartjes

Posters

School-/Kantoorartikelen

Schriften

Multimappen

Geboortekaartjes
Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
1. Opdrachtaanname

Voor aanname en verwerking van alle opdrachten gelden onderstaande voorwaarden. De opdrachtgever (hierna genoemd de klant) aanvaardt deze voorwaarden voor het gebruik van de Printmijnfotos software. Na het verwerken van de opdracht wordt het overgedragen bestand 1 maand bewaard op de Printmijnfotos server. Binnen deze tijd kan de klant een eventuele nabestelling doen van het bestelde fotoproduct.


2. Auteursrecht

De klant is verantwoordelijk voor de inhoud van het overgedragen bestand. Printmijnfotos is niet aansprakelijk voor de inhoud van het bestand. Het auteursrecht van het bestand berust bij de klant. Het is niet toegestaan auteursrechtelijk beschermde werken te vermenigvuldigen. Voor eventuele gevolgen van onrechtmatig gebruik van beschermde data is uitsluitend de klant aansprakelijk.


3. Aansprakelijkheid

Voor beschadiging of verlies van de bestanden kan Printmijnfotos in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden. Printmijnfotos doet er alles aan om alle fotoproducten op de juiste wijze af te drukken. Indien de klant een reƫle klacht heeft kan deze uiterlijk binnen twee weken kenbaar gemaakt worden. Na beoordeling door Printmijnfotos of deze klacht gegrond is wordt het bestelde product of gelijkwaardig opnieuw vervaardigd. Printmijnfotos stelt nadrukkelijk vast dat de kwaliteit van de afdrukken in de bestelde fotoproducten nooit beter zal kunnen zijn dan mag worden verwacht op basis van hetgeen de klant bij het gebruik van de Printmijnfotos software op zijn computerscherm te zien krijgt. De aansprakelijkheid van Printmijnfotos blijft beperkt tot aantoonbare productiefouten.


4. Levertijd

Alle opdrachten worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling uitgevoerd. Vertragingen in de levertijden kunnen geen aanleiding geven tot annulering van de opdracht of tot schadevergoeding.


5. Prijzen

Alle vermelde prijzen voor aangeboden producten zijn in euro's en inclusief BTW tenzij anders vermeld. Printmijnfotos behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen. Aan bestellingen kunnen nadere betalings-
en bestelvoorwaarden worden gesteld.